wie, wat, waar, sociale kaart armoede

wie, wat, waar, sociale kaart armoede Maastricht

Bij een voorlichtingsbijeenkomst van 2 oktober jongstleden heeft de wethouder sociale zaken gemeente Maastricht toegezegd informatie te verschaffen over gemeentelijke instrumenten. In de pdf bijlage vindt u de inkomenskaart, de schuldenkaart en de oppluskaart. Deze kaarten bieden overzichtelijke informatie voor intermediairs en burgers. De kaarten worden jaarlijks geactualiseerd en ze zijn te vinden op de site van www.pasopjegeld.nl

In april 2018 is er, naar aanleiding van een vraag van de gemeenteraad, ook nog een bredere inventarisatie gedaan naar allerlei initiatieven, organisaties, plekken die een aanbod hebben waar mensen met een laag inkomen gebruik van kunnen maken. Zie eveneens de pdf bijlage.

Toegezegd informatie inzake inkomens-, de schulden- en de oppluskaart – Wethouder Janssen

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *